Ski Austria

Landul-Salzburg Landul-Tirol Landul-Zillertal

Austria
Ai ajuns. Traieste din plin!

Austria este o tara cu o mie de fete, care fac ca fiecare vacanta sa fie unica si fiecare destinatie sa aduca ceva nou la colectia de experiente de calatorie. De la Alpi pana la Dunare, prin Viena, Graz, Salzburg sau Innsbruck, Austria inseamna numeroase atractii si regiuni care ofera turistilor natura sanatoasa si intacta, munti, paduri, lacuri si peisaje care iti taie rasuflarea.

Schi-ul face parte din ADN-ul austriecilor, care nici nu invata sa mearga bine, ca li se pun schiurile in picioare si sunt lasati sa descopere marele alb. Si ca orice pasionat, au ridicat sportul inventat de la ei la rang de arta si l-au transformat intr-un stil de viata prin investitii de milioane de Euro, dar si multa creativitate. Peste 95% din populatia statiunilor de schi traieste din turism, ceea ce se reflecta asupra calitatii hotelurilor si cabanelor. Indiferent de dimensiuni sau numarul de camere, constructiile pastreaza arhitectura specifica zonelor de munte, iar serviciile sunt intotdeauna pe masura, mai ales ca majoritatea spatiilor de cazare sunt afaceri de familie.

Calitatea zapezii este la mare pret, iar investitiile in dezvoltarea infrastructurii sunt considerabile, ceea ce inseamna ca peste 60% din totalul partiilor pot fi acoperite de zapada artificiala.

In Austria nu s-a inventat numai schiul alpin, ci si apres-ski-ul, adica petrecerile organizate imediat dupa incheierea zilei de schi, unde toata lumea danseaza in clapari si echipament de sport.

Statiunile sunt animate pe tot parcursul anului de concerte, focuri de artificii sau chiar piese de teatru.
Centrele Spa sunt oaza perfecta dupa o zi de schi, iar statiunile sunt adesea un mix de partii cool si izvoare fierbinti.
Constante vor fi de fiecare data caldura si ospitalitatea oamenilor, care se transforma pentru turisti in gazde primitoare, ce respira prin fiecare por cultura si mostenirea imperiala. Aceste lucruri, precum si dinamismul si creativitatea locuitorilor au dat tarii un parfum unic si specific, pe care orice pasionat de calatorii il recunoaste dintr-o mie.

Conditii de rezervare pentru Austria:
• Avans 40% din valoarea pachetului de achitat in termen de 3 zile de la confirmare
• Diferenta de 60% din valoarea pachetului trebuie achitata pana la 26.11.2015 – in cazul pachetelor de Revelion, iar cu 30 zile inainte de check-in in cazul celorlaltor perioade de sejur

Conditii generale de anulare si penalizare a rezervarilor in Austria:
• Pentru anulari cu mai mult de 3 luni inainte de intrare: nu se percepe penalizare
• Pentru anulari intre 3 luni inainte de intrare – 1 luna: 40% penalizare din valoarea pachetului
• Pentru anulari  intre 1 luna inainte de intrare – 1 saptamana: 70% penalizare din valoarea pachetului
• Pentru anulari cu mai putin de 1 saptamana inainte de intrare: 100% penalizare din valoarea pachetului.