Air Malta | Bilete avion ieftine Air Malta | TOUREX
  • Air Malta

  • Air Malta

  • Air Malta

Despre companie
Compania Air Malta a luat fiinta dupa cel de-al doilea razboi mondial ca urmare a fuziunii intre cele doua companii de mici dimensiuni ce purtau numele The Malta Instone Airline si respectiv Airlines Malta. Air Malta si-a inceput activitatea cu doua aparate inchiriate de tip Boeing 720Bs care au servit pentru inceput destinatii catre Roma, Tripoli, Londra, Manchester, Paris si Frankfurt toate fiind operate de pe aeroportul din Malta. Intre 2002 si 2007 Air Malta a trecut la un program de inlocuire a flotei optand pentru schimbarea tuturor aeronavelor Airbus reducand astfel varsta medie a flotei. In 2010 Air Malta figura cu o varsta medie a flotei de 5,7 ani. Compania are sediul in Luqa si opereaza peste 50 de destinatii in Europa si Africa de Nord. Hub-ul principal al companiei aeriene este la Aeroportul International Malta. Air Malta ramane principala companie aeriana care ofera cea mai extinsa gama cu servicii aeriene catre Malta si este detinuta in proportie de 98 la suta de catre guvernul maltez iar restul de 2 la suta de investitori privati.

Zboruri din Romania
Compania opereaza zboruri din Romania intre Bucuresti si Malta.

Flota
Air Malta detine o flota formata din 5 aparate de tip Airbus A319-100 cu o capacitate de a transporta 140 de pasageri si 7 modele de tip Airbus A320-200 ce pot transporta intre 168-180 de pasageri.

Bagajul de cala
Air Malta permite depozitarea bagajelor la cala gratuit pentru toti pasagerii care calatoresc la Economy Class si nu depasesc 20 de kg. Unui copil ii este permis 10 kg de bagaj gratuit, indiferent de clasa de calatorie. Pasagerilor din Clasa Club le este permis depozitarea bagajelor la cala cu o greutate maxima de pana la 30 de kg.

Bagajul de mana
Fiecarui pasager ii este permisa imbarcarea cu un bagaj de mana cu dimnesinuni ce nu depasesc 18 x 45 x 50 si o greutate maxima de pana la 8 kg.

Chek-in online
Air Malta ofera posibilitatea chek-in online doar pentru destinatii din Malta, Londra, Birmingham, Manchester, Zurich, Geneva, Athens, Frankfurt, Dusseldorf si Berlin. Mai multe destinatii vor fi introduse in lunile urmatoare.


Cere Oferta Bilete de Avion

Plecare din:

Destinatie:

Data plecare

Data retur

Nr. Calatori *

Numele tau

Adresa de email

Nr. telefon

Observatii