Termeni si Conditii - Agentia de turism Tourex.ro

termeniAcest document se refera la conditiile de utilizare a website-ului www.tourex.ro, care este detinut si administrat de S.C. Hestia World S.R.L. Bucuresti.

Accesand sau utilizand website-ul www.tourex.ro, sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos:
• Sunteti responsabil financiar pentru toate tranzactiile efectuate in contul sau in numele dvs.
• Garantati veridicitatea datelor furnizate despre dvs. sau membrii familiei dvs.
• Nu veti utiliza www.tourex.ro in scopuri speculative, generare de rezevari false sau frauduloase
• Nu veti transmite materiale politice, pornografice, rasiste sau a alte materiale care contravin legii
• Nu veti altera, copia, distribui, vinde, afisa, licentia sau reproduce continutul site-ului cu exceptia utilizarii in scop personal si necomercial a unei singure copii a informatiei continuta in site
• Nu cazul in care doriti anularea sau modificarea serviciului rezervat sau achizitionat (si Furnizorul de Servicii Turistice permite acest lucru), este responsabilitatea dvs. de a informa in scris Agentia de Turism Tourex despre intentiile dvs. In anumite cazuri este posibil sa nu puteti anula / modifica anumite servicii turistice sau va trebui sa respectati anumite cerinte pentru aceste actiuni. In eventualitatea modificarii unei rezervari (incluzand, dar fara a se limita, anulari, restituiri de sume, schimbari de nume), ne rezervam dreptul de a aplica anumite taxe pentru a acoperi costurile administrative care pot rezulta din aceasta actiune.
• Nu se accepta alte modalitati de plata in afara celor prezentate pe Site si nu ne asumam nici o responsabilitate pentru sumele de bani trimise prin curierat. In functie de termenii si conditiile impuse de Furnizori, la momentul rezervarii vi se poate cere plata integrala sau partiala a serviciului rezervat, iar plata va fi efectuata in contul Agentiei Tourex
• Agentia Tourex sau Furnizorul de servicii nu isi asuma nici o obligatie de a emite biletele, voucher-ul sau alte documente de calatorie in cazul neplatii integrale a serviciilor comandate. In orice situatie, sunteti responsabil pentru plata sumelor aferente servciilor turistice comandate.
• Neutilizarea Site-ului in scopuri speculative, a generarii de rezevari false sau frauduloase

Scopul utilizarii site-ului www.tourex.ro este obtinerea de informatii privind ofertele si programele turistice ale agentiei de turism Tourex, informatii despre destinatiile promovate, abonare la newsletter, rezervari, precum si suport live sau prin e-mail, etc.

Tourex actioneaza si ca agent pentru terti furnizori, cum sunt: liniile aeriene, hoteluri, companii de inchiriat masini, precum si alti furnizori de servicii turistice – denumiti in continuare Furnizori. Tourex nu-si asuma nici o responsabilitate pentru produsele si serviciile turistice oferite de Furnizori si nu garanteaza in nici un fel acuratetea sau calitatea produselor si a serviciilor reflectate pe acest Site.

Materialele prezentate in cadrul website-ului www.tourex.ro si eventualele informatii transmise prin intermediul postei electronice sunt proprietatea TOUREX sau a partenerilor sai din acest proiect, dupa caz, si sunt protejate prin drepturi de autor, drepturi de marca si alte drepturi de proprietate intelectuala.

Orice rezervare efectuata pe Site va fi considerata drept intentia dvs. de a achizitiona un anumit produs sau serviciu turistic. Daca cererea dvs. va fi acceptata, veti primi un e-mail de confirmare si va intra in vigoare Contractul cu Turistul.

Toate serviciile turistice publicate pe Site sunt in functie de disponibilitatea Furnizorilor. Agentia Tourex nu inscrie turisti in camera cu partaj pe nici un program si nici nu isi asuma gasirea unui partener de vacanta.

Anularea sau modificarea serviciului rezervat sau achizitionat se va face in functie de Termenii si Conditiile fiecarui Furnizor. In cazul in care doriti anularea sau modificarea unui serviciu rezervat sau achizitionat, este responsabilitatea dvs. de a informa in scris sau telefonic Tourex despre intentiile dvs. In anumite cazuri este posibil sa nu puteti anula / modifica anumite servicii turistice sau va trebui sa respectati anumite cerinte pentru aceste actiuni.

In eventualitatea modificarii unei rezervari (incluzand, dar fara a se limita, anulari, restituiri de sume, schimbari de nume), Tourex isi rezerva dreptul de a aplica anumite taxe pentru a acoperi costurile administrative care pot rezulta din aceasta actiune. Aceste taxe difera fata de taxele impuse direct de catre Furnizor. In functie de termenii si de conditiile impuse de hoteluri, la momentul rezervarii vi se poate cere plata integrala sau partiala a serviciului rezervat, iar plata va fi efectuata in contul Tourex, sau al reprezentantului acestuia.

Tourex isi rezerva dreptul de a incasa suplimentar orice taxe (sau comisioane) care pot sa apara la momentul rezervarilor. In acest caz, veti fi informat despre comisioanele aplicabile.

Prin acordul Dvs. exprimat prin accesarea si utilizarea www.tourex.ro, datele cu caracter personal si orice alte informatii furnizate de Dvs. pot fi prelucrate si utilizate de Tourex in orice activitati si scopuri legate de marketing.

Site-ul www.tourex.ro este un site cu continut informativ. Tourex nu isi asuma nici o responsabilitate cu privire la corectitudinea si exactitatea acelor informatii. Tourex nu garanteaza in nici un fel, explicit sau implicit, realitatea, actualitatea si integralitatea datelor si informatiilor prezentate pe site. Eventualele neconcordante sau erori care pot aparea la un moment dat intre continutul site-ului si informatiile reale nu implica nici o raspundere, de orice natura. Tourex nu va putea fi tinuta raspunzatoare fata de nici o persoana/entitate pentru nici un fel de daune care ar rezulta, direct sau indirect, din utilizarea site-ului www.tourex.ro sau ca urmare a oricarei erori sau omisiuni.

CONTRACT DE COMERCIALIZARE A SERVICIILOR DE CALATORIE

Acceptarea Termenilor si Conditiilor
Utilizand acest Site sunteti de acord in totalitate cu acesti Termeni & Conditii, fara nici o alta restrictie. Daca nu sunteti de acord cu unul din punctele descrise, nu puteti utiliza acest Site in nici un fel

TOP