EasyJet | Bilete ieftine EasyJet | TOUREX

Despre companie
EasyJet Airline Company Limited cunoscuta sub denumirea de EasyJet este o companie britanica cu hub-ul principal la Aeroportul Luton din Londra.Compania a luat fiinta in anul 1995 si a fost lansata de omul de afaceri greco-cipriot,compania operand initial cu doua aeronave inchiriate de tip Boeing 737-200 pe rutele Londra – Glasgow si Edinburgh.In aprilie 1996 Easyjet intra in posesia primului avion detinut in intregime si ii permite acesteia sa lanseze prima ruta internationala catre Amsterdam. Compania detine 19 baze in Europa,cel mai important fiind Londra-Gatwick. Cel mai mare competitor EasyJet este Ryanair,care spre deosebire de EasyJet opereaza mai mult pe aeroporturi mici sau secundare. Easyjet se concentreaza pe pasagerii ce calatoresc cu scop de afaceri avand o varietate foarte mare de destinatii din 65 de tari. Compania opereaza zboruri regulate catre 200 de destinatii din Europa,Africa si Asia.

Zboruri din Romania
Compania opereaza zboruri din Romania de pe Aeroportul Otopeni din Bucuresti catre Madrid si Milano.

Flota
EasyJet detine o flota formata din 151 de aparate de tip Airbus A319-100 si doua aparate de tip Boeing 737-700,urmand ca in 2013 sa intre in posesia celor 32 de aparate Airbus A320-200.

Bagaj de cala
Bagajul de cala trebuie sa aibe o greutate maxima de pana la 20 de kg si se plateste in momentul rezervarii biletului.Taxa pentru bagaj fiind de 11 euro.Limitarea totatala a bagajului se face la 50 de kg de pasager.Excesul de bagaj se achita conform tarifelor practicate de companie. EasyJet ofera si posibilitatea de a plati in avans un numar de kilograme in plus peste limita oferind o reducere consistenta fata de achitarea excesului de bagaj in aeroport.

Bagaj de mana
Bagajul de mana nu are o restrictie privind greutatea dar trebuie sa respecte limitele dimensiunilor de 55 cm lungime,40 cm latime si 20 de cm inaltime.Bagajul trebuie sa contina o singura geanta si sa se incadreze in cadrul metalic aflat la ghiseele de chek-in din aeroport.

Check-in online
EasyJet ofera posibilitatea efectuarii check-in-ului online cu 60 de zile inainte de zbor respectiv doua ore inainte de ora de plecare programata.


Cere Oferta Bilete de Avion

Plecare din:

Destinatie:

Data plecare

Data retur

Nr. Calatori *

Numele tau

Adresa de email

Nr. telefon

Observatii