Swiss Airlines | Bilete avion ieftine Swiss Airlines | TOUREX

Despre companie
Swiss Airlines este cunoscuta ca fiind cea mai importanta companie aeriana din Elvetia. A fost infiintata in 2002 iar Hub-ul ei este Aeroportul din Zurich. In 2005, Lufthansa, dupa o perioada nefavorabila, se decide sa achizitioneze Swiss, process care s-a incheiat in 2007. Swiss se afla astfel sub coordonarea companiei germane Lufthansa, fiind totodata si membra a Star Alliance. Asigura 76 de destinatii peste tot in lume, iar toate zborurile trec fie prin aeroportul din Geneva, fie prin aeroportul din Zurich.

Zboruri din Roamania
Swiss Airlines nu opereaza inca zboruri directe din Romania, dar are intelegeri cu diferite linii aeriene cu care colaboreaza tara noastra, inclusiv Lufthansa.

Flota
Flota Swiss are in componenta 88 de avioane de urmatoarele tipuri: Airbus A319-112, Airbus A320-214, Airbus A321-111, Airbus A330-223, Airbus A330-343X, Airbus A340-313X, Avro RJ100, Boeing 737-800 si Fokker 100. Swiss Airlines zboara cu 78 de aeronave din care 25 pentru cursele lungi si 53 pentru zborurile pe distante mai scurte.

Bagaje de cala
Pasagerii care calatoresc cu Swiss nu platesc taxe suplimentare pentru bagajele care se incadreaza in anumite limite de greutate. Astfel, pentru clasa Swiss First greutatea maxim admisa este de 40 kg, pentru clasa Swiss Business aceasta este de 30 kg, iar pentru clasa Swiss Economy este de 20 kg. Pentru copiii care nu au 2 ani impliniti puteti avea un bagaj de maxim 10 kg si un carucior.

Exista totusi anumite exceptii privind aceste limite pentru zborurile spre USA, Canada, America de Sud, Camerun si pentru pasagerii cu bilet Round-The-World de la Star Alliance. Astfel, pentru clasa Swiss First si Swiss Business sunt premise 2 bagaje cu greutatea de maxim 32 kg/bagaj, iar pentru clasa Swiss Economy sunt premise tot 2 bagaje insa cu o greutate de maxim 23 kg/bagaj. Pentru copiii care nu au 2 ani impliniti puteti avea un bagaj de maxim 23 kg si un carucior.

Bagajul de mana nu trebuie sa depaseasca dimensiunile 55 x 40 x 20 cm si greutatea de 8 kg. Pasagerii pot avea 2 bucati de bagaj respectand aceste conditii. Se mai pot lua de asemenea, fara taxe suplimentare, diverse accesorii precum o umbrela, geanta de dama, haina, camera foto/video.

Check-in online
Pentru compania Swiss Airlines check-in-ul online se poate face cu cel mult 23 ore si cu cel putin 1 ora inainte de ora standard de decolare.


Cere Oferta Bilete de Avion

Plecare din:

Destinatie:

Data plecare

Data retur

Nr. Calatori *

Numele tau

Adresa de email

Nr. telefon

Observatii