Corporate - Vacante, Sejururi, Circuite, City Breakuri in Europa, Hoteluri si Bilete de Avion - Tourex.ro

Scopul agentiei Tourex este acela de a se asigura ca banii companiei dumneavoastra sunt cheltuiti in mod eficient, atunci cand calatoriti. Va punem la dispozitie un serviciu turistic complet si adecvat care va garanteaza ca veti calatori cu stil, confortabil si in siguranta cu un itinerariu care vi se potriveste atat dumneavoastra, cat si afacerii pe care o conduceti.

Va oferim acces rapid si facil catre rute de zbor din intreaga lume si peste 90000 de hoteluri, transferuri, asigurari la preturi competitive. In plus avem acces la toate preturile biletelor de avion nepublicate si coroborate ce se afla pe piata la ora actuala. Din acest motiv va oferim o alternativa mult mai ieftina in comparatie cu ofertele actuale de pe piata.

» Calatorii pentru grupuri si sisteme stimulative pentru personal

V-ati gandit vreodata sa folositi calatoriile stimulative / incentives ca o modalitate de a va motiva personalul ? Putem adapta un itinerariu potrivit dorintelor dumneavoastra si va asiguram ca aceasta calatorie stimulativa va fi o experienta memorabila pentru personalul dumneavoastra.Corporate

» Conferinte

Daca sunteti pe cale sa sustineti o conferinta, Tourex are cele mai bune oferte pentru grupuri incluzand servicii hoteliere, dar si aeriene, atat pe plan national, cat si international. Transmite-ti-ne cererile, ideile si bugetul alocat si lasati restul in seama noastra.

» Relatiile cu clientii

Tourex si-a castigat deja un renume pentru serviciile la cele mai inalte standarde ce va sunt oferite. Va punem la dispozitie o oferta imbatabila care este adecvata cerintelor dumneavoastra in materie de calatorii. Consultantul turistic personal va sta la dispozitie si va raspunde la toate cerintele.

» De ce sa ne alegeti pe noi?

• Va oferim servicii de un inalt grad de profesionalism
• Solutii complete, adecvate, adaptate nevoilor dumneavoastra
• Servicii personalizate, corectitudine si eficienta
• Preturi competitive

Pentru toate dorintele dumneavoastra in materie de calatorii va rugam sunati la 021.795.88.31 pentru a pune la punct toate detaliile.