EL AL | Bilete avion ieftine EL AL | TOUREX

Despre companie
EL AL este compania nationala a Israelului ce a luat nastere oficial la 15 noiembrie 1948 cu scopul de a transporta imigranti evrei din Yemen si Irak catre Palestina. Guvernul israelian a avut o cota de 80 la suta in proprietatea sa iar restul fiind impartit la diferite organizatii evreiesti. El Al a achizitionat atunci mai multe aeronave de tip DC-4 si a inceput activitatea in mod regulat in august 1949 cu zboruri catre Londra. Compania aeriana are o reputatie destul de buna deoarece are unele dintre cele mai stricte masuri de securitate fata de oricare alta companie aeriana din lume. Dupa atacurile teroriste de la 11 Septembrie multe companii aeriene occidentale au luat in considerare masurile de precautie de la El Al. Compania opereaza servicii regulate interne si internationale cat si zboruri de transport marfa catre Europa,America de Nord,America de Sud,Africa si Asia de la baza sa principala din Ben Gurion Inerntational Airport. Compania opereaza si unul dintre cele mai lungi zboruri directe din istoria tuturor companiilor, aceasta ruta fiind Los Angeles – Tel Aviv cu o distanta de 7000 de mile si parcursa pe o durata de aproximativ 14 ore.

Zboruri din Romania
El Al opereaza zboruri directe din Bucuresti de pe Aeroportul Otopeni catre Israel –Tel Aviv.

Flota
Compania El Al detine o flota formata din 43 de aeronave din care 3 pentru cargo. Tipurile de aparate de zbor sunt dupa cum urmeaza Boeing 737-700(2 modele),Boeing 737-800(12 modele),Boeing 747-400(6 modele),Boeing 757-200(5 modele),Boeing 767-200 ER(4 modele),Boeing 767-300 ER(5 modele),Boeing 777-200ER(6 modele), Boeing 747-200F(2 modele) si Boeing 747-400F(1 model).

Bagajul de cala
In functie de modalitatea aleasa de a calatori cu aceasta companie, bagajul dumneavoastra trebuie sa respecte anumite standarde. Pentru pasagerii care opteaza pentru zbor la prima clasa le este permis accesul cu un bagaj de pana la 40 de kilograme, pentru clasa business 30 de kilograme iar la clasa economica 23 de kilograme .Pentru pasagerii care calatoresc in Bruxelles, Praga si Marea Britanie trebuie sa stie ca autoritatile aeroportuare interzic bagaje mai mari de 32 de kilograme pe bucata.In cazul in care o valiza cantereste mai mult,pasagerul este obligat sa elimine excesul de bagaj prin a transfera intr-o valiza suplimentara.

Bagajul de mana
Toti pasagerii au dreptul la un bagaj de mana, atata timp cat greutatea maxima nu depaseste 8 kilograme iar dimensiunile se incadreaza in limitele impuse.In functie de clasa de calatorie pot fi disponibile alocari suplimentare.

Check-in online
Toti pasagerii au acces la acest serviciu si le este permisa efectuarea chek-in online intr-un interval de la 27 pana la 3 ore inainte de plecare.Aceste serviciu permite alegerea locului preferat sau modificarea alegerii dintr-o etapa anterioara.Pentru acest serviciu compania nu percepe nici o taxa suplimentara.


Cere Oferta Bilete de Avion

Plecare din:

Destinatie:

Data plecare

Data retur

Nr. Calatori *

Numele tau

Adresa de email

Nr. telefon

Observatii