Despre noi - Vacante, Sejururi, Circuite, City Breakuri in Europa, Hoteluri si Bilete de Avion - Tourex.ro

Agentia de turism TOUREX te invita sa calatoresti!

TOUREX este partenerul pe care poti conta, te sustinem in momentele importante din viata ta si iti indeplinim toate dorintele in materie de vacante, eventimente, corporate, delegatii, luna de miere… si lista ramane deschisa.

Bilete de avion

Vrei sa rezervi un bilet de avion? Sau doar o camera de hotel ? Ori poate pe amandoua. Noi iti pune, la dispozitie cele mai bune oferte pentru biletele de avion. Cautam cele mai bune tarife de bilete de avion la orice companie aeriana doar pentru tine. Nu trebuie decat sa ne spui destinatia si perioada in care vrei sa calatoresti, iar oferta noastra va sosi cu promptitudine.

Cazari Hoteluri

Iti reamintim ca iti facem rezervari la peste 90.000 de hoteluri din toata lumea. Pe langa oferta prezentata iti aducem la cunostinta si variatele oferte speciale pentru city break-uri, circuite sau sejururi precum si pachete de vacanta early booking sau last minute. Ofertele noastre includ servicii de asigurari medicale de calatorie, transferuri de la/catre aeroport etc.

Corporate

Sau poate ai nevoie de ajutor pentru programarea urmatoarei calatorii de afaceri sau conferinte? Tourex e aici pentru tine. Vezi mai multe detalii

Avantajele colaborarii cu TOUREX sunt:
Curierat rapid si gratuit
Sistem flexibil de plati.
Planificare strategica si asistenta pe intreaga durata a vacantei / eveniment
Tarife negociate preferentiale
Servicii de transport, transferuri si cazare
Servicii de masa – catering, receptii de deschidere, cine festive, pauze de cafea
Solutii profesioniste dedicate activitatilor de team-building

Echipa noastra dinamica va sta la dispozitie. Contactati-ne cu incredere!
Va dorim vacante insorite alaturi de noi!