CSA | Bilete ieftine avion CSA | TOUREX

Despre companie
Czech Airlines (CSA) este linia aeriana nationala a Republicii Cehe avand ca baza principala Aeroportul International Ruzyne.
Compania aeriana a fost fondata initial sub numele de Ceskoslovenski Statni Aerolinie (CSA) in 1923 de catre guvernul cehoslovac. Primul zbor intern a avut loc pe ruta Praga – Bratislava, iar primul zbor international a avut loc in 1930 (Praga-Bratislava-Zagreb).
Izbucnirea celui de al doilea razboi mondial a incheiat operatiunile companiei aeriene pentru mai multi ani.

La sfarsitul razboiului, Partidul Comunist a venit la putere si multe rute spre vestul Europei au fost sistate iar intreaga flota de avioane a fost inlocuita cu cele de origine sovietica. Primul zbor transatlantic a avut loc in 1962 spre Havana, Cuba.

Dupa destramarea Cehoslovaciei, CSA a adoptat numele actual in mai 1995. Pana la sfarsitul anilor 1990, intreaga flota sovietica a fost inlocuita cu aeronave moderne din Vest precum Boeing 737 si Airbus A320. Czech Airlines s-a alaturat aliantei SkyTeam pe 18 octombrie 2000 si astazi asigura zboruri catre 69 de destinatii din 41 de tari.

Zboruri din Romania
(CSA) Czech Airlines asigura zboruri din Romania de pe Aeroportul Bucuresti Otopeni. Destinatiile spre care se poate zbura includ: Barcelona, Madrid, Hamburg, Praga.

Flota
Flota companiei Czech Airlines este alcatuita din 38 de avioane moderne, ATR, Boeing si Airbus.

Bagajul de cala
Bagajele depuse la cala trebuie sa se supuna urmatoarelor conditii:
– cei care zboara in Europa sau Orientul Apropiat au dreptul la un bagaj gratuit, care sa nu depaseasca 23 kg si cu dimensiuni maxime de 158cm (lungime, latime, inaltime) pentru cei care calatoresc la clasa economy sau 2 bagaje de cala de 23 kg fiecare, cu dimensiuni maxime de 158cm (lungime, latime, inaltime) fiecare pentru cei de la clasa business;
– intre Orientul Mijlociu / Asia si America sunt permise 2 bagaje de 23 kg fiecare – pentru infanti (copii sub 2 ani), puteti depune la cala un bagaj de max 10 kg.

Bagajul de mana
Nu trebuie sa depaseasca 12 kg cu dimensiunile maxime de 126cm (lungime, latime, inaltime) daca calatoriti la clasa economy sau un bagaj de mana si o geanta (laptop, servieta) de maximum 18 kg daca calatoriti la clasa business.

Check-in Online Serviciul este valabil pentru clientii CSA care au un bilete electronic (e-ticket) si rezervare confirmata.


Cere Oferta Bilete de Avion

Plecare din:

Destinatie:

Data plecare

Data retur

Nr. Calatori *

Numele tau

Adresa de email

Nr. telefon

Observatii