LOT | Bilete ieftine avion LOT | TOUREX

Despre companie
LOT Polish Airlines este o companie aeriana Poloneza ce are sediul in Varsovia si a fost infiintata in 1929 fiind una dintre cele mai vechi companii aeriene din lume inca in functiune.Timp de multi ani pilotii polonezi cat si cei de la LOT Polish Airlines au fost recunoscuti ca fiind cei mai buni piloti ai lumii, acest lucru fiind dovedit prin castigarea multor premii de top la Campionate Mondiale cat si Europene. Compania este membru al Star Alliance si cel mai mare transportator aerian din Polonia.

Zboruri din Romania
Compania opereaza zboruri directe din Bucuresti catre Varsovia.

Flota
Compania foloseste o flota de 55 de aeronave ce opereaza o retea complexa de peste 60 de destinatii in Europa, Orientul Mijlociu, America de Nord si Asia.Cele mai multe destinatii sunt servite de pe hub-ul sau principal din Varsovia Chopin Airport. Flota LOT este formata din aparate de zbor de tip Boeing 737-400, 737-500, 767-300ER, ATR 42-500, 72-202 urmand ca in 2012 sa li se alature flotei modele de tip Boeing 787-8

Bagaj de cala
Compania aeriana Lot Polish Airlines are o politica pentru bagaje ce consta in reguli de transport bazata pe doua sisteme respectiv pentru zboruri catre sau de la USA si Canada. Pentru aceste zboruri compania permite inregistrarea bagajelor in limita a 30 de kg iar la clasa economica limita admisa fiind de 20 de kg.Pentru alte rute oferite sistemul de greutate permite doua bagaje a cate 23 de kg la clasa economica iar in cazul copiilor sub 2 ani se beneficiaza de o reducere de noua zeci la suta si se poate transporta in limita a 10 kg.Transportatorul poate refuza sa accepte bagajele inregistrate in cazul in care acestea nu sunt ambalate intr-un mod ce garanteaza un transport sigur.In trafie international raspunderea transportatorului pentru daune produse bagajelor este limitata la 20 de dolari pentru fiecare kilogram.

Bagaje de mana
LOT Airlines permite transportul bagajelor de mana ce se incadreaza in limita conditiilor de siguranta impuse de companie.Printre obiectele acceptate de transportator figureaza articole fragile,echipamente sportive,o pereche de carje sau scaun cu rotile daca acestea sunt necesare in timpul calatoriei,mancare pentru copii cat si alte obiecte fara restrictie. Se recomanda ca bagajul de cabina sa fie prevaut cu o eticheta unde se specifica adresa si numele calatorului.

Chek-in online
Acest serviciu este disponibil pentru toti pasagerii si ofera posibilitatea efectuarii lui cu 24 de ore inaintea zborului, urmand sa se inchida cu 120 de minute inainte de ora de plecare programata.


Cere Oferta Bilete de Avion

Plecare din:

Destinatie:

Data plecare

Data retur

Nr. Calatori *

Numele tau

Adresa de email

Nr. telefon

Observatii