Germanwings | Bilete ieftine avion Germanwings | TOUREX

Despre companie
Germanwings este o companie low cost ce a fost infiintata in 1997 cu numele Eurowings Flug GmbH iar cu 5 ani mai tarziu redenumita Germanwings GmbH. Compania aeriana este fiica a 100% Eurowings Luftverkehr AG, si care la randul ei parte a Lufthansa in proportie de 49%. Are hub-ul principal situat pe aeroportul Cologne Bonn si alte hub-uri la fel de importante situate pe aeroporturile din Stuttgart, Berlin-Sconefeld, Hamburg si Dortmund.

Compania aeriana ofera atat zboruri interne cat si internationale catre diverse destinatii din Europa ,printre ele numarandu-se si Bucuresti. Germanwings este prima companie germana ce a oferit zboruri cu escala si care detine propriul program de fidelizare a pasagerilor cu ajutorul caruia se pot obtine zboruri gratuite plus diverse beneficii oferite de catre companie. Aceasta companie este una din cele mai de succes linii aeriene low-cost din Europa. Germanwings promite sa mentina cursul ascendant ce deserveste mai mult de 75 de destinatii iar pe langa toate aceste reusite indeplineste dorintele clientilor printr-o serie intreaga de servicii, ca de exemplu rezervarea locului de langa pentru un zbor mai confortabil sau un tarif ce cuprinde biletul de calatorie, bagajul si serviciul la bord.

Zboruri din Romania
Germanwings efectueaza zboruri de pe aeroportul Baneasa catre Berlin Schoenefeld ,Koln si Stuttgart

Flota
Flota Germanwings este alcatuita din 30 de avioane Airbus A319. Compania a investit anul trecut o suma importanta in dezvoltare iar 8 noi avioane Airbus A319 urmeaza sa fie livrate succesiv in anii urmatori.

Bagaje de cala
Orice pasager are dreptul la maxim doua bagaje de cala cu o greutate totala ce nu poate depasi 20 Kg si cu dimensiunile maxime de 100x 80x30cm. Daca bagajul depaseste in greutatea se va percepe o taxa de 7 euro pentru fiecare kg. Bagajul admis maxim este de 50 de kg.

Bagajul de mana trebuie sa aibe o greutate de pana la 8 kg si dimensiuni ce nu depasesc 55x40x20 cm.In bagajul de mana pot fi transportate intr-o cantitate limitata doar lucruri necesare pasagerului pe timpul calatoriei.Nu se pot transporta obiecte care nu sunt personale si care nu sunt destinate utilizarii in timpul calatoriei .Deasemenea substantele lichide care nu corespund noilor reguli in materie de siguranta in aeroporturile Uniunii Europene nu pot fi transportate in bagajul de mana.Se permite transportarea unui saculet de plastic cu dimensiunile 18x20cm in care fiecare pasager (infant inclusiv) poate introduce recipiente lichide cu capacitatea maxima de 100 ml.

Check-in Online
Compania permite Check-in Online. Germanwings ofera posibilitatea de a face acest lucru cel mai devreme cu 72 de ore inainte de zbor sau cel tarziu cu 3 ore inainte de zbor. Exista posibilitatea Check-in-ului online si in varianta in care transportati bagaje mari. Daca Check-in-ul online s-a efectuat acesta nu va permite modificari ulterioare pentru adaugarea serviciilor extra. In Rostock-Laage si Zweibrucken check-in-ul online este disponibil si se poate efectua cu o ora inaintea decolarii.


Cere Oferta Bilete de Avion

Plecare din:

Destinatie:

Data plecare

Data retur

Nr. Calatori *

Numele tau

Adresa de email

Nr. telefon

Observatii