TAROM | Bilete ieftine avion TAROM | TOUREX

Istoric
Cu o indelungata traditie in domeniu aviatiei comerciale, Tarom (S.C Transporturi Aeriene Romane S.A) este principala companie aeriana din Romania. Aceasta exista din 1920, insa a apartinut initial Frantei; numele ei era CFRNA, si avioanele sale au fost folosite pentru a transporta calatori si marfa de la Paris la Bucuresti. In 1925 compania Tarom a asigurat zboruri spre Galati, fiind prima destinatie interna. A trecut ulterior prim mai multe schimbari de nume iar din 1954 numele companiei este schimbat in Tarom.

Zboruri din Romania
Din Bucuresti Tarom asigura zboruri de pe Aeroportul Bucuresti Otopeni la: Amman, Amsterdam, Atena, Barcelona, Beirut, Belgrad, Bruxelles, Budapesta, Cairo, Chisinau, Damasc, Dubai, Dubrovnik, Frankfurt, Girona, Istanbul, Larnaca, Londra, Lyon, Madrid, Menorca, Milano, Moscova, Munich, Nisa, Palma de Mallorca, Paris, Roma, Salonic, Sofia, Tel Aviv, Tenerife, Varsovia, Viena, Vigo si Zurich. Ofera si curse interne catre: Baia Mare, Cluj Napoca, Iasi, Sibiu, Targu Mures si Timisoara.
De la Sibiu se asigura zboruri directe spre Munich; iar de la Cluj Napoca spre Frankfurt, Viena si Madrid.

Flota
Flota TAROM este compusa din 26 de aeronave: Airbus A310-300, Airbus A318-111, ATR 42-500, ATR 72-500, Boeing 737-300, Boeing 737-700 si Boeing 737-800. Varsta medie a avianelor este de 8 ani.

Bagaje de cala
Un bagaj standard nu trebuie sa depaseasca 23 kg iar suma maxima admisa a dimensiunilor acesteia) este de 158 cm. Pasagerii de la clasa economy pot transporta un singur bagaj standard, iar cei de la clasa business maximum 3 bagaje standard.

Pentru infanti, daca calatoresc atat la clasa economy, cat si business, se poate depune la cala un singur bagaj de maximum 10 kg si un carucior pliabil.

Bagajul de mana
Orice pasager poate transporta un singur bagaj de mana cu dimensiunile 55x35x25 cm. Se mai poate transporta un obiect personal (geanta, laptop, camera foto, etc.), dar care impreuna cu bagajul sa nu depaseasca 10 kg.

Check-in Online
Incepand cu 15 iulie 2010, TAROM lanseaza check-in online, care poate fi realizat cu max 30 h pana la 1 h inainte de plecare. Pasagerii pot alege locul in avion.


Cere Oferta Bilete de Avion

Plecare din:

Destinatie:

Data plecare

Data retur

Nr. Calatori *

Numele tau

Adresa de email

Nr. telefon

Observatii