Aeroflot | Bilete ieftine avion Aeroflot | TOUREX

Despre companie
Aeroflot este o companie aeriana ruseasca ce a luat fiinta in anul 1923 fiind cea mai mare companie din Federatia Rusa. Compania opereaza servicii nationale si internationale transportand pasageri in 97 de orase din 48 de tari, majoritatea zborurilor fiind efectuate in principal de pe aeroportul International Sheremetyevo din Moscova. Sediul central al companiei se afla in Moscova si este una dintre cele mai vechi companii fiind ce a operat servicii regulate cu aparate de tip Tupolev Tu-104. In anul 1995 compania devine una publica 49 la suta din actiuni fiind detinute de diversi investitori. Compania Aeroflot devine membra a aliantei Sky Team in anul 2004. Pentru a satisface nevoile clientilor sai, Aeroflot este in curs de dezvoltare si de marire a flotei sale.

Zboruri din Romania
Compania efectueaza zboruri direte din Romania de pe aeroportul Otopeni din Bucuresti catre Moscova

Flota
Aeroflot detine una din cela mai moderne flote aeriene din Europa,si este formata din 107 aeronave de tip Airbus A-320,A330 si Boeing B767.In anul 2008 compania a inceput sa primeasca aeronavele Aibus A300 si sa semneze contracte cu compania din SUA pentru achizitionarea a 22 de aparate de tip Boeing B787 Dreamliners.

Bagajul de cala
Aeroflot permite depozitarea bagajelor la cala gratuit pentru toti pasagerii care calatoresc la Economy Class si nu depasesc 20 de kg.Unui copil ii este permis 10 kg de bagaj gratuit,indiferent de clasa de calatorie.Acest concept este valabil pentru biletele emise pana la data de 1/04/2011 urmand sa intre in vigoare un concept nou in functie de clasa de calatorie si tipul de bilet.Beneficiile cele mai avantajoase sunt pentru client oferind simplitate transparenta si taxe mai mici pasagerilor fideli pentru excesul de bagaje.

Bagajul de mana
Fiecarui pasager ii este permisa imbarcarea cu un bagaj de mana cu dimnesinuni ce nu depasesc 55 x 40 x 20 si o greutate maxima de pana la 10 kg.

Check-in online
Serviciul este disponibil tuturor pasagerilor cu cel mult 24 de ore si 110 minute inainte de ora de decolare.Aceste serviciu nu este disponibil pentru zborurile catre SUA si India.In cazul in care urmeaza sa calatoriti cu un copil (sub 2 ani), va trebui sa faceti check-in la controlorul de zbor din aeroport.


Cere Oferta Bilete de Avion

Plecare din:

Destinatie:

Data plecare

Data retur

Nr. Calatori *

Numele tau

Adresa de email

Nr. telefon

Observatii