Ryanair | Bilete ieftine avion Ryanair | TOUREX

Despre companie
Ryanair este cea mai mare companie aeriana low-cost din Europa. Aceasta companie este de origine irlandeza infiintata in 1985 avand sediul central pe aeroportul din Dublin. Compania opereaza peste 1100 de rute in Europa si Maroc.

Ryanair ofera bilete de avion catre Larnaca, Graz, Klagenfurt, Linz, Salzburg, Charleroi, Zadar, Brno, Praga, Aarhus, Billund, Talinn, Tampere, Bordeaux, Brest, Dinard, Figari, Grenoble, Lille, La Rochelle, Marsilia, Nisa, Poitiers, Altenburg, Berlin, Bremen, Weeze, Kos, Rodos, Volos, Cork, Dublin, Bari, Bologna, Bergamo, Brescia, Cagliari, Genova, Roma, Venetia, Verona, Riga, Kaunas, Oslo, Maastricht, Varsovia, Porto, Bratislava, Constanta, Alicante, Almeria, Barcelona, Girona, Madrid, Malaga Zaragoza, Stockholm etc.

In prezent compania investeste aproximativ 17 miliarde de euro pentru inlocuirea flotei printr-un program de extindere ce a inceput in 1999.

Zboruri din Romania
Compania ofera zboruri directe din Romania de pe aeroportul Constanta catre Bologna si Pisa

Flota
Flota Ryanair este alcatuita in prezent din 272 de aeronave in mare parte din Boeing 737-800 si 737-200 avand o vechime medie de 3,3 ani .

Bagaje de cala
Fiecare pasager poate alege in mometul rezervarii un bagaj de 15 respectiv 20 de kg.Dupa rezervare se poate modifica doar cu 4 ore inainte.Orice pasager care depaseste aceste conditii si se prezinta cu un bagaj mai mare de 20 de kg va fi taxat pentru depasirea limitei permise conform ratei in vigoare din ziua respectiva. Nu fac exceptie nici echipamentele pentru sugari iar daca acestea depasesc greutatea de 20 de kg vor fi taxate suplimentar.

Bagajul de mana
Ryanair permite strict depozitarea unui singur bagaj pentru fiecare pasager (exclus sugari)daca acesta nu depaseste 10 kg si cu dimensiuni maxim de 55x40x20 cm.Bagajele de mana suplimentare sau supradimensionate vor fi refuzate la poarta de imbarcare si se vor plasa la cala avionului pentru o taxa suplimentara.

Check-In Online
Prima companie aeriana din lume care a renuntat la check-in-ul desfasurat la aeroport in favoarea check-in-ului online a fost Ryanair. Incepand cu 20 mai 2009 pentru toate zborurile efectuate de catre companie, trebuie efectuat check-in online. Serviciul este disponibil tuturor cu maxim 15 zile inainte de data zborului si minim 4 ore inainte de decolare.


Cere Oferta Bilete de Avion

Plecare din:

Destinatie:

Data plecare

Data retur

Nr. Calatori *

Numele tau

Adresa de email

Nr. telefon

Observatii