Wizz Air | Bilete ieftine avion Wizz Air | TOUREX

Despre companie
Compania Wizz Air, de tip low-cost a luat nastere in anul 2003 si a inceput transportul pasagerilor la 19 mai 2004 cu decolare de la Katowice. Axata pe zborurile din Europa, bazele sale principale sunt in Budapesta, Bucuresti, Cluj Napoca, Gdansk, Kiev, Poznan, Wroclaw,Katowice, Sofia, Timisoara si Varsovia, asigurand zboruri pe 150 de rute.

Zboruri din Romania
Compania asigura zboruri din Romania de pe urmatoarele aeroporturi: Bucuresti – Aeroportul International Aurel Vlaicu (BBU) cunoscut ca “Aeroportul Baneasa”, Timisoara – Aeroportul Traian Vuia, Cluj Napoca – Aeroportul International Cluj Napoca si Targul Mures – Aeroportul International Targul Mures.

Din Bucuresti se poate zbura direct la: Alicante, Barcelona, Bari, Bruxelles, Catania, Torino (Cuneo), Dortmund, Eindhoven, Bologna, Larnaca, Londra, Madrid, Malaga, Milano, Napoli, Paris, Pisa, Roma, Valencia, Venetia, Zaragoza.

Din Timisoara Wizz Air asigura zboruri directe catre: Barcelona, Dortmund, Bologna, Londra, Madrid, Milano, Paris, Roma, Valencia si Venetia.

Din Cluj Napoca se poate zbura direct la: Alicante, Barcelona, Torino (Cuneo), Dortmund, Bologna, Larnaca, Londra, Madrid, Milano, Palma de Mallorca, Paris, Pisa, Roma, Valencia, Venetia, Zaragoza.

Din Targul Murez Wizz Air ofera zboruri directe spre: Barcelona, Budapesta, Dortmund, Bologna, Londra, Madrid, Milano, Paris, Roma.

Flota
Flota Wizz Air este constituita din 34 de avioane de tipul Airbus320 fiecare dotate cu 180 de scaune. Varsta medie a acestor avioane nu depaseste 3 ani.

Bagajul de cala
Orice bagaj care se preda pentru a fi transportat in cala, este supus unei taxe per bagaj, per zbor si per persoana. Daca achitati taxa de bagaj via wizzair.com sau centrul telefonic aceasta este 42 RON per zbor per bagaj, iar daca o achitati la aeroport este 84 RON per zbor per bagaj. Greutatea totala permisa este de 15 kg (peste aceasta limita se plateste suprataxa). Dimensiunile maxime pentru un bagaj care incape pe usa calei sunt:
Latime: 1,499 m
Inaltime: 1,194 m
Lungime: 1,715 m

Pasagerii fara îmbarcare prioritara au permisiunea de a aduce la bordul aeronavei un singur bagaj de mana
Geanta de mana mica:
Daca bagajul dvs. de mana masoara 42x32x25cm sau mai puţin, poate fi transportat la bord gratuit. Acesta trebuie sa aiba loc sub scaunul din faţa dvs.
Sau
Bagaj de mana mare:
Daca bagajul dvs. de mana este mai mare decat dimensiunile unui bagaj mic de mana dar nu depaseste 56x45x25cm, puteti sa îl luati la bordul aeronavei în schimbul unei taxe. Trebuie sa aiba loc în compartimentul de deasupra capului. Trebuie sa puteti sa-l puneti în compartimentul de deasupra capului fara ajutor.


Cere Oferta Bilete de Avion

Plecare din:

Destinatie:

Data plecare

Data retur

Nr. Calatori *

Numele tau

Adresa de email

Nr. telefon

Observatii