Alitalia | Bilete ieftine avion Alitalia | TOUREX

Despre companie
Alitalia este o companie aeriana italiana care a fost fondata in starea sa actuala in 2008. Compania a fost cunoscuta anterior ca Alitalia – Linee Aeree Italiane si a fost fondata in 1946. Compania a fost rebranduita dupa fuziunea cu o alta companie aeriana Air One. Aceasta este in prezent cea mai mare companie aeriana din Italia cu o flota de 147 avioane oferind astfel zboruri catre 25 de orase din Italia, precum si 48 de destinatii internationale.

Zboruri din Romania
Alitalia asigura zboruri de pe Aeroportul Henri Coanda (Otopeni) din Bucuresti catre Milano si Roma. Puteti opta si pentru un zbor cu escala, iar destinatiile oferite de Alitalia includ, printre altele: New York, Chicago, Amsterdam, Atena.

Flota
Flota Alitalia este alcatuita din 147 de aeronave. Procesul de modernizare a inceput in martie 2009 cu introducerea de noi Airbus 320 si va continua in anii urmatori.

Bagaje de cala
Pentru zborurile in Italia, Europa, Africa de Nord, Asia si Orientul Mijlociu, limita este de 20 kg (clasa economic) sau 30 kg (clasa business/magnifica) pentru adulti si 10 kg pentru infanti. Pentru zborurile spre Americi si Africa Centrala, limita maxima este de 2 genti pe adult (max 23 kg fiecare la clasa economic si 32 kg la clasa business/magnifica) si 1 geanta (max 23 kg) pentru infanti. Costul transportului bagajelor este inclus in biletul de avion in limitele impuse de companie.
Daca bagajul depaseste limita de kilograme, este declarat cu valoare sau depaseste limita de dimensiune, se aplica o taxa pe bagaje, variind intre 10 euro si 150 euro.

Bagajul de mana
Vi se permite sa transportati un singur bagaj de mana la bord ce nu trebuie sa depaseasca 8kg si urmatoarele dimensiuni (inclusive manere, buzunare laterale si roti): 55x35x25cm. Lucrurile personale cum ar fi serviete si laptopuri sunt considerate a fi bagaje de mana pe care le poti lua la bord. Acest lucru se aplica si la carje si carucioare insa acestea vor trebui sa fie verificate, etichetate si depozitate in cala daca nu exista sufficient spatiu la bord.

Check-in Online
Serviciul este valabil pentru clientii Alitalia care au un bilete electronic (e-ticket) si rezervare confirmata.


Cere Oferta Bilete de Avion

Plecare din:

Destinatie:

Data plecare

Data retur

Nr. Calatori *

Numele tau

Adresa de email

Nr. telefon

Observatii