IBERIA| Bilete avion ieftine IBERIA| TOUREX

Despre companie
Iberia a fost infiintata in 1927 si a operat primul zbor pe data de 14 Decembrie 1927 de la Madrid la Barcelona. Avand sediul in Madrid, Iberia este principala companie aeriana din Spania. Huburile companiei sunt Aeroportul Madrid Barajas si Aeroportul El Prat Airport din Barcelona. Iberia asigura zboruri catre 105 destinatii, in 46 de tari fiind unul din liderii transportatori de persoane intre Europa si America Latina, avand cele mai multe zboruri si rute.

Zboruri din Romania
Aceasta companie aeriana ofera zboruri de pe aeroportul Bucuresti Otopeni catre Madrid.

Flota
Flota Iberiei cuprinde peste 185 aeronave de tip Airbus A319, Airbus A320, Airbus A321, Airbus A340-300 Airbus A340-600, ATR – 72, Dash – 8 Q300, CRJ – 200, CJR – 900.

Bagajul de cala
Pasagerilor care calatoresc la clasa economic le este permis accesul cu un bagaj de maxim 23 kg, celor de la clasa business cu un bagaj care sa nu depaseasca 30 kg, iar pentru copiii cu varsta pana la 2 ani neimpliniti puteti avea un bagaj de maxim 23 kg dar si un carucior.

Taxele suplimentare se percep in functie de zona in care calatoriti (5 EUR / kilogramul in plus, minim 25 EUR, pentru un maxim de 32 kilograme) si de tipul bagajului in plus.

Bagajul de mana trebuie sa se incadreze in dimensiunile 55 x 40 x 20 cm.
Acesta nu trebuie sa aiba o greutate mai mare de 10 kg pentru cei care zboara la clasa turist, sa nu depaseasca 14 kg pentru cei care aleg clasa economic, iar pentru calatorii de la clasa business bagajul nu trebuie sa cantareasca mai mult de 18 kg.

Sunt permise si diverse accesorii precum laptop, poseta de dama, haina, camera foto/video.

Check-in Online
Pasagerii care isi achizitioneaza biletul electronic au posibilitatea de check-in online care incepe cu 24 h inaintea zborului si e valabil chiar si 2 h inaintea acestuia.
Exista si posibilitatea de auto check-in la aparatele speciale existente la aeroport.


Cere Oferta Bilete de Avion

Plecare din:

Destinatie:

Data plecare

Data retur

Nr. Calatori *

Numele tau

Adresa de email

Nr. telefon

Observatii