Lufthansa | Bilete ieftine avion Lufthansa | TOUREX

Despre companie
Lufthansa este cea mai mare companie aeriana germana si a fost infiintata in 1926 in Berlin. Compania a fost cunoscuta sub numele Lufthansa din 1933 in urma imbinarii cuvintelor germane Luft, care inseamna aer si Hansa, ce caracterizeaza relatia oraselor medievale comerciale din Europa situate la Marea Baltica si Marea Nordului. In 1953 a fost rebranduita, fara a lua insa locul vechii companii.

Zboruri din Romania
Compania asigura zboruri directe de la Bucuresti catre Dusseldorf, Frankfurt, Munchen, Milano. Lufthansa zboara deasemenea si de pe aeroporturile din Timisoara, Cluj-Napoca si Sibiu spre Munchen.

Flota
Flota Lufthansa este formata din 722 de aeronave, fiind a treia linie aeriana din lume ca dimensiune. Flota cuprinde aeronave de toate dimensiunile si foloseste cea mai inalta tehnologie din domeniu.

Bagajul de cala
Pasagerilor care calatoresc la clasa economica le este permis accesul cu un bagaj de 20 kg pentru care nu se percept taxe suplimentare, celor de la clasa business cu un bagaj de 30 kg, iar pasagerii care calatoresc la clasa I pot avea un bagaj de 40 kg.

Aceste restrictii nu se aplica pentru Statele Unite, Canada si Mexic unde toti pasagerii pot calatori cu cate doua bagaje scutite de taxe, cu conditia ca acestea sa nu depaseasca 158 cm fiecare. Greutatea maxima permisa este de 23 kg per bagaj.

Bagajul de mana trebuie sa se incadreze in dimensiuni de 55x40x20 cm sau 22x16x8 inch sau sa nu aiba o greutate mai mare de 8 kg (16, 7 lbs).

Taxe speciale se aplica pentru bicicleta, placa de surf si windsurf, schiuri.


Cere Oferta Bilete de Avion

Plecare din:

Destinatie:

Data plecare

Data retur

Nr. Calatori *

Numele tau

Adresa de email

Nr. telefon

Observatii