Austrian | Bilete avion ieftine Austrian Airlines| TOUREX

Despre companie
Austrian Airlines este faimoasa pentru reteaua sa de rute in Europa Centrala si de Est precum si Orientul Mijlociu. Compania a fost fondata la data de 30 septembrie 1957, iar primul zbor a fost intre Viena si Londra pe data de 31 martie 1958. Transportatorul austriac este parte a concernului Deutsche Lufthansa AG, cu sediul la Aeroportul International din Viena. Din anul 2000, Austrian Airlines este membra a aliantei globale de aviatie Star Alliance, alianta care reuneste 21 de companii aeriene renumite care deservesc aproape 1000 de destinatii din 162 tari. Grupul Austrian Airlines include si alte doua companii: Austrian Arrows – specializata pe zboruri regionale si Lauda Air specializata pe zboruri charter.

Zboruri din Romania
Din Bucuresti si Iasi, Austrian ofera zboruri directe catre Viena.

Flota
Austrian Airlines impreuna cu partenerii sai Lauda Air si Austrian Arrows deservesc peste 120 de destinatii. Orele de decolare si de aterizare sunt bine coordonate astfel incat sa se poata oferi prin hub-ul de la Viena cele mai bune conexiuni nationale si internationale. Flota este alcatuita din urmatoarele tipuri de aeronave Airbus 340 / 321 / 320 / 319, Boeing 777 / 767 / 737, Fokker 100 / 70, Bombardier Q400 / Q300 si Canadair Jet.

Bagajul de cala
Pentru bagajele depuse la cala nu se percepe nici o taxa daca se incadreaza in limita impusa de companie. Cu exceptia zborurilor spre/dinspre Statele Unite si Canada, limita de kilograme pentru bagaj este dupa cum urmeaza: adulti si copii peste 2 ani – 20 kg (clasa economic) sau 30 kg (clasa business); infanti – 10 kg (clasele economic si business); clienti fideli – 40 kg (clasele economic si business).

Bagajul de mana
Fiecare pasager are dreptul la un singur bagaj de mana. Doua bagaje sunt acceptate doar daca se calatoreste la clasa I sau clasa Business (exista si limita de 1 bagaj pentru clasa business pe anumite trasee). Greutatea maxima a bagajului de mana este de 8 kg, iar dimensiunile sale nu pot depasi in total 118 cm – lungime+latime+inaltime (50x40x23 cm). Pentru zborurile spre/dinspre Statele Unite aveti voie cu un singur bagaj de mana.


Cere Oferta Bilete de Avion

Plecare din:

Destinatie:

Data plecare

Data retur

Nr. Calatori *

Numele tau

Adresa de email

Nr. telefon

Observatii