Vueling | Bilete ieftine avion Vueling | TOUREX

Despre companie
Vueling este o companie aeriana low-cost ce a fost infiintata in februarie 2004. Vulenig a operat primul zbor la data de 1 iulie 2004 intre Barcelona si Ibiza. Compania are hub-ul principal in Barcelona dar detine si alte hub-uri in Valencia, Madrid, Bilbao, Malaga si Sevilia. In prezent compania opereaza zboruri interne si internationale catre diverse destinatii europene. In anul 2006 compania Vueling a fost numita a treia companie aeriana low cost din Europa. Vueling si Clickair au conceput un plan de fuziune a celor doua companii cu scopul crearii unui operator de transport mai competitiv si de a atenua costurile mari la combustibil. La data de 15 iulie 2009 fiziunea dintre Vueling si Clickair a fost finalizata astfel devenind al doilea mare operator de transport spaniol care a transportat 8.2 milioande de pasageri in 2009 si 11 milioane in 2010. Compania ofera peste 51 de destinatii si detine o flota cu o medie de varsta de circa 9 ani. Vueling are un program de fidelizare numit Punto unde pasagerii au posibilitatea de aduna puncte iar in schimbul acestora primind zboruri gratuite. Compania nu ofera bauturi racoritoare gratuite la bord dar sunt disponibilie contra cost.

Zboruri din Romania
Compania asigura zboruri din Bucuresti catre Madrid si Barcelona unde exista conexiuni catre alte 22 de destinatii operate de Vueling.

Flota
Flota companiei Vueling in mai 2011 era formata din 46 aparate de zbor de tip Airbus A320-200 cu o capacitate de transport de pana la 180 de pasageri cat si un aparat de tip Airbus A319-100 ce poate transporta pana la 144 pasageri.

Bagaj de cala trebuie sa aibe o greutate maxima de pana la 20 de kg si se plateste in momentul rezervarii biletului. Excesul de bagaj se tarifeaza cu 10.00 euro pe kilogram.

Bagaj de mana Vueling permite depozitarea bagajelor de mana ce nu depasesc dimensiunile dimiensiuni de 55 cm x 40 cm x 20 cm si cu o greutate de pana la 10 kilograme.

Chek-in online
Vueling ofera posibilitatea efectuarii check-in-ului online cu cateva ore inaintea zborului.Acum exista si posibilitatea de a primi cardul de imbarcare pe telefonul mobil dar numai pentru zborurile de la Barcelona, Madrid, Bilbao, Paris, Amsterdam catre orice destinatie operata de Vueling.


Cere Oferta Bilete de Avion

Plecare din:

Destinatie:

Data plecare

Data retur

Nr. Calatori *

Numele tau

Adresa de email

Nr. telefon

Observatii