American Airlines | Bilete ieftine American Airlines | TOUREX

Despre companie
American Airlines este cel mai mare transportator aerian din lume datorita numarului mare de pasageri cu care a calatorit de-a lungul timpului si al aeronavelor. Compania a luat nastere in 1930 in urma unirii a 82 de companii aeriene mici si are sediul la Fort Worth. Hub-urile acesteia sunt Aeroportul International Dallas/Fort Worth, Aeroportul International JFK, Aeroporul International Miami si Aeroportul Inernational O’Hare. Este printre primele companii din lume care efectueaza zboruri pe toate continentele lumii. American Airlines este membra a aliantei aeriene One World.

Zboruri din Romania
Pentru moment American Airlines nu opereaza zboruri directe din Romania.

Flota
Flota American Airlines este formata din urmatoarele tipuri de avioane: Boeing 737-800, Boeing 757-200, Boeing 767-200ER, Boeing 767-300ER, Boeing 777-200ER, McDonnell Douglas MD-82 si McDonnell Douglas MD-83. Este cunoscuta ca fiind cea mai mare companie aeriana din lume datorita numarului mare de pasageri transportati si al flotei pe care o detine.

Bagajul de cala
Puteti depune la cala fara sa platiti taxe suplimentare 2 bagaje dar care trebuie sa respecte anumite standarde. In cazul in care depasiti aceste standarde veti fi taxat astfel: cu 25 $/bagaj daca acesta depaseste 23 kg, cu 50$/bagaj daca depaseste 32 kg iar bagajul care are mai mult de 45 kg va fi respins.

Bagajul de mana
Fiecare pasager are dreptul la un bagaj de mana dar si la un obisect personal. Bgajul trebuie sa nu depaseasca 18 kg iar suma dimensiunilor sale sa fie maxim 114 cm. Printre obiectele personale se numara o geanta, poseta de dama, carte, jacheta. Pentru infanti este permis accesul cu mancare si scutece.

Check-in online
Acest serviciu este disponibil cu pana la 24 de ore inainte de plecare, insa pentru a putea beneficia de acest lucru trebuie sa va creati un cont pe site-ul companiei.


Cere Oferta Bilete de Avion

Plecare din:

Destinatie:

Data plecare

Data retur

Nr. Calatori *

Numele tau

Adresa de email

Nr. telefon

Observatii