Carpatair | Bilete avion ieftine Carpatair | TOUREX

Despre companie
Compania Carpatair a fost infiintata in anul 1999 si a operat primul zbor pe 26 martie 1999 din Cluj-Napoca, avand ca mai tarziu hubul sa fie la Timisoara. Prima aeronava a fost un Yakovlev Yak-40 închiriat de la Moldavian Airlines. Carpatair a operat initial sub numele Veg Air, demunirea actuala a fost adoptata in decembrie 1999, cand investitori elvetieni s-au alaturat proiectului. In anul 2000 se implementeaza operarea de tip “hub&spoke”. Este vorba de un concept simplu si, in acelasi timp, deosebit de complex, ce presupune crearea unui nod aerian prin care trece intreaga retea de zboruri, cu alte cuvinte, un centru prin care pasagerii de pe toate destinatiile din Republica Moldova, Ucraina si Romania pot sa calatoreasca spre destinatii occidentale internationale cu o singura escala scurta.

Zboruri din Romania
Carpatair zboara de la Bucuresti spre Ancona si Bari, din Timisoara asigura zboruri Ancona, Bari, Bologna, Florenta, Milano-Bergamo, Roma-Fiumicino, Torino, Venetia, Verona, Düsseldorf, Munchen, Stuttgart, Atena, Bacau, Bucuresti-Otopeni, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Iasi, Sibiu, Suceava. Sunt operate zboruri in regim “code share” cu Malev, pe rutele Timisoara – Budapesta, Cluj Napoca – Budapesta si Targu Mures – Budapesta.

Flota Carpatair
Opereaza cu o flota formata din 3 aeronave Fokker 100, 3 aeronave Fokker 70 si 12 aeronave SAAB 2000 cu care deserveste 28 destinatii din 7 tari.

Bagajul de cala
Greutatea maxima permisa pe zborurile Carpatair varianza in functie de clasa la care zburati : 20 kg pentru pasagerii din clasa economic, 20 kg pentru copiii cu varsta intre 2-12 ani, 10 kg pentru copiii cu varsta intre 0-2 ani, 30 kg pentru pasagerii din clasa business, 40 kg pentru pasagerii mateloti. Carucioarele de copii si scaunele cu rotile se transporta gratuit. Dimensiunile maxime ale bagajului de cala nu pot depasi 203 cm sau 80 in (lungime + latime + inaltime)

Bagajul de mana
Fiecare pasager are dreptul la un singur bagaj de mana si un singur articol personal. Greutatea maxima a bagajului de mana este de 5 kg, iar dimensiunile sale nu pot depasi in total 126 cm sau 50 in lungime + latime + inaltime (56 x 45 x 25 cm).


Cere Oferta Bilete de Avion

Plecare din:

Destinatie:

Data plecare

Data retur

Nr. Calatori *

Numele tau

Adresa de email

Nr. telefon

Observatii