Baboo | Bilete avion ieftine Baboo | TOUREX

Despre companie
FlyBaboo este o companie aeriana elvetiana ce a fost infiintata in 2003. Are sediul la Geneva iar primul zbor operat a fost Geneva – Lugano. Hub-ul companiei este Aeroportul International din Geneva. FlyBaboo efectueaza zboruri de linie dar si charter in Europa. Daca alegeti sa calatoriti cu aceasta companie puteti opta pentru una din cele 3 variante: Baboo Saver – accesibila la pret insa nu permite modificari dupa confirmarea rezervarii, Baboo Twist – pret mic dar si flexibilite si Baboo Smart – cea mai mare flexibiliate si confort. Pentru oricare dintre aceste categorii mesele din timpul zborului sunt incluse.

Zboruri din Romania
FlyBaboo nu opereaza zboruri din Romania.

Flota
Compania aeriana FlyBaboo detine o flota formata din 5 aeronave de tip Embraer 190 si Bombardier Dash 400, ce pot calatori cu 100 si respectiv, 74 de pasageri.

Bagajul de cala
In functie de modalitatea aleasa de a calatori cu aceasta companie, bagajul dumneavoastra trebuie sa respecte anumite standarde. Pentru pasagerii care opteaza pentru Baboo Saver si Baboo Twist greutatea maxim admisa a bagajului depus la cala trebuie sa fie 20 kg iar pentru Baboo Smart greutatea maxima nu trepuie sa depaseasca 30 kg.

Bagajul de mana trebuie sa se incadreze in dimensiunile 55 x 40 x 20 cm si sa nu depaseasca o greutate de 8 kg. Puteti calatori de asemenea si cu o geanta mica, laptop sau carucior pentru copii.

Check-in online
Pentru compania FlyBaboo acest serviciu nu este disponibil momentan.


Cere Oferta Bilete de Avion

Plecare din:

Destinatie:

Data plecare

Data retur

Nr. Calatori *

Numele tau

Adresa de email

Nr. telefon

Observatii