Blue Air | Bilete ieftine avion Blue Air | TOUREX

Despre companie
Compania Blue Air, de tip low-cost a luat nastere in 13 decembrie 2004, fiind prima companie aeriana romaneasca cu capital privat. Baza principala a companiei este Aeroportul International Aurel Vlaicu (BBU) cunoscut ca « Aeroportul Baneasa », al doilea ca marime din Romania, dupa « Henri Coanda » Bucuresti. Acum, compania deserveste peste 30 de destinatii in Europa.

Zboruri din Romania
Compania asigura zboruri din aproape toate orasele mari din tara spre diverse destinatii din Europa. De la Aeroportul Aurel Vlaicu (Baneasa) se asigura zboruri catre Barcelona, Bologna, Bruxelles, Catania, Dublin, Larnaca, Londra, Madrid, Malaga, Milano, Napoli, Nice, Paris, Roma, Stuttgart, Torino, Valencia, Paris, Lille, Lisabona, Marseille, si Malta.

De pe alte aeroporturi cum ar fi: Bacau, Sibiu si Constanta se zboara spre Barcelona, Bologna, Bruxelles, Dublin, Larnaca, Londra, Milano, Paris, Roma si Torino.

Flota
Flota Blue Air in prezent este alcatuita din aeronave moderne, Boeing 737, seria 737-300, seria 737-400 si seria 737-500, avand capacitatea de 120 – 170 locuri.

Bagajul de cala
Fiecare pasager are dreptul la maximum patru piese de bagaj de cala cu dimensiunile maxime de 100x80x30 cm. Greutatea maxim admisa a unei piese de bagaj de cala este de 32 kg. Taxa pentru transportul fiecarei piese de bagaj de cala este de 10 euro/bagaj/segment de calatorie in cazul in care bagajul este achitat la momentul achizitionarii biletului sau 20 euro/bagaj/segment de calatorie in situatia in care aceasta este platita in aeroportul de plecare, in cadrul formalitatilor de check-in/ticketing. Greutatea pieselor de bagaj de cala nu poate fi cumulata intre doi sau mai multi pasageri. Pentru copii cu virsta cuprinsa intre o luna si doi ani (infanti) se accepta gratuit un bagaj de cala de pana la 10(zece) kg.

Bagajul de mana
Aveti dreptul la un singur bagaj de mana care nu poate depasi 7 Kg si dimensiunile 55 cm x 40 cm x 20 cm. In plus aveti dreptul sa luati un laptop, ale carui dimensiuni sa nu depaseasca 55 cm x 40 cm x 20 cm.

Din 1 iulie 2010, Blue Air introduce serviciul gratuit de check-in on-line. Acest serviciu este disponibil doar pentru zborurile cu plecare din Bucuresti, Sibiu si Bacau.


Cere Oferta Bilete de Avion

Plecare din:

Destinatie:

Data plecare

Data retur

Nr. Calatori *

Numele tau

Adresa de email

Nr. telefon

Observatii