Olympic Air | Bilete avion ieftine Olympic Air | TOUREX

Despre companie
Olympic Air, este cea mai mare linie aeriana din Grecia dupa numarul de destinatii deservite. A fost infiintata dupa privatizarea transportatorului national Olympic Airlines si a inceput operatiunile limitate la sfarsitul lui septembrie 2009. Baza principala a companiei este Aeroportul International din Atena.

Zboruri din Romania
Din Bucuresti, Olympic Air asigura zboruri directe catre capitala Greciei, Atena. Indirect se poate zbura spre Rodos, Creta, Mytilene (Lesbos), Thira (Santorini), Chios, Ioannina, Lemnos, Zakinthos, Milos, Paros, Kalymnon, Corfu, Mykonos si Kavala.

Flota
Cu o flota de 30 de aeronave (14 Airbus A319, A320, 10 Bombardier Q400, 5 Bombardier Dash 100 si un ATR-42), Olympic Air deserveste peste 150 de zboruri pe zi in 43 de destinatii.

Bagaj de cala
Pentru zborurile interne este permis ca fiecare pasager de la clasa business sa depuna la cala maximum 2 bagaje a caror greutate combinata nu trebuie sa depaseasca 30 kg. Pentru cei care aleg clasa economy, se mentine limita de 2 bagaje, iar greutatea nu trebuie sa depaseasca 20 kg. Pentru infanti se poate depune la cala un bagaj de maximum 6 kg si echipamentul pentru bebelus. Aceleasi reguli se aplica si pentru zborurile internationale, cu mentiunea ca pentru infanti bagajul poate avea maximum 10 kg.

Bagajul de mana
Pentru bagajul de mana (carry on) se aplica urmatoarele reguli: – cei care zboara la clasa business sau sunt membri gold in programul de fidelizare Travelair Club, pot calatori cu 2 bagaje cu o greutate maxima totala de 12 kg si urmatoarele dimensiuni: 55cm x 40cm x 23cm, respectiv 57cm x 54cm x 15cm; – cei care zboara la clasa economy pot calatori cu un singur bagaj de maximum 8 kg si dimensiunile 55cm x 40cm x 23cm; – pentru infanti este permis un bagaj de maximum 6 kg. Aceste restrictii se aplica atat pentru zborurile interne (in Grecia) cat si cele externe.

Program de fidelizare
Prin programul de fidelizare Travelair Club, calatorii Olympic Air pot acumula mile, care ulerior sunt folosite ca si puncte bonus, permitand achizitionarea de bilete gratuite sau accesul la diverse facilitati oferite de Olympic Air si partenerii sai (companii de rent-a-car, lanturi hoteliere etc.).


Cere Oferta Bilete de Avion

Plecare din:

Destinatie:

Data plecare

Data retur

Nr. Calatori *

Numele tau

Adresa de email

Nr. telefon

Observatii